真實的成功個案

 Speed Dating  真實的成功個案  Billy 45歲 註冊護士<br/> Villa 37歲 行政管理  - matching 、配對 、約會 、 交友、結識異性專家

Billy 45歲 註冊護士
Villa 37歲 行政管理

Billy 45歲 註冊護士
Villa 37歲 行政管理

Villa喺深圳居住,因為有親戚喺HKRD搵到對象,所以就過來試一試,又感覺內地嘅婚姻介紹所唔太可靠,相對香港的較可信和安全。

當Billy嘅屋企人知道佢喺平台認識咗一個來自深圳嘅女仔,佢哋嘅反應都唔係太好,Billy就向佢哋解釋HKRD會核實對方嘅資料,例如:工作、學歷等等,而且Villa同Billy喺其他交友Apps認識嘅女仔唔 同,因為大家都經過一段時間認識,知道大家都係對感情認真的。其實當初Billy遲遲都未向Villa表白係因為大家都分別居住在中港兩地、年紀相差八年,加上Billy家人對同內地女仔交往有點意見,未必短時間接受到,反而Villa對Billy講有什麼問題大家都可以一齊去面對,令Billy鼓起勇氣向Villa表白在一起。HKRD是現在最有保證的公司,真的用心為會員安排所有的事情,唔好再等喇!快啲嚟搵我哋嘅顧問幫手啦!

#HKRD #HKRomance #speeddating #matching #love #成功個案

上一篇: 

Anthony 41m 會計師
Sally 35f 美容從業員