真實的成功個案

 Speed Dating  真實的成功個案  Marco 41歲 消防工程老闆 <br/> Anna 36歲 公司秘書  - matching 、配對 、約會 、 交友、結識異性專家

Marco 41歲 消防工程老闆
Anna 36歲 公司秘書

Marco 41歲 消防工程老闆
Anna 36歲 公司秘書

女主角Anna從外國回流返香港工作,由於工作環境好難認識異性,加上年紀較成熟,媽媽好擔心自己嘅終身大事,於是上網搵一啲可靠性較高嘅配對公司,之後就搵咗HK Romance Dating。
Marco 之前都有去過speed dating例如6對6、8 對8 的團體形式,之後就join咗單對單約會,初初會講吓自己嘅自身問題,例如收入、性格、職業,同埋對另一半嘅要求。
Anna都唔係第一個見Marco嘅,而係第四個,因為當時Anna做空運物流常常出trip,本來應該第一次係見Marco,但一直都約唔到,直至第四個先見Marco,因為配對顧問話覺得Marco好適合Anna,見面後Anna真的覺得同Marco好夾,經過幾次約會就開始拍拖了,現在佢哋嘅大囝3歲,嚟緊第二個囝囝都即特出世了。當遇到適合對象時,就把握機會唔好再猶豫,因為機會不是隨時有的。要搵一個適合自己嘅另一半,而不是要搵個最好的,因為這樣你可能會錯過好多機會。快啲聯絡HKRD搵適合你的另一半喇!

#HKRD #HKRomance #speeddating #matching #love #成功個案

上一篇: 

 

Billy 45歲 註冊護士
Villa 37歲 行政管理