愛情分享

愛情分享 - 視像Dating都可以讓你找到另一半 - HK Romance Dating | Speed Dating Hong Kong - matching 、配對 、約會 、 交友、結識異性專家

視像Dating都可以讓你找到另一半

疫情令好多人更難搵到另一半,大家一等再等疫情都未完,眼白白睇住自己又大一歲,內心充滿無奈。

所以,唔好再無了期等落去啦~你可以預約我哋嘅視像單對單約會諮詢,識到對象之後先電話聯絡,Video call,等安全搵機會約見面,

你可能會諗,咁我等疫情之後先join咪得囉,但冇人估到疫情幾時完,假如touch wood疫情到下年先完,咁你就整個2020年都浪費咗,其實我真心為3字頭適婚年齡嘅人著急, 因為無論男女都好,每大一歲,你嘅選擇又可能會收緊少少。以39男士為例,如果年齡跳到4字頭,其實好多27至29歲嘅女仔都唔會考慮你了。

其實如果雙方應約之後,視像對話都可以見到異性嘅樣貌、談吐, 如果一個人本身各方面表現都冇問題, 透過視像同新朋友 先了解係絕對唔會減低你配對嘅成功率。 相反如果對方或自己各方面表現欠佳,面對面約會亦很難提升成功機會。

好多單身朋友疫情期間可能就靠交友app, 但當中的風險及真實性大家須小心考慮,好多過來人都話同對方估估下,安全性低。所以,單對單約會之下,會員嘅背景資料、身高體重我哋都經核實,一定令你更加安心。

單身嘅朋友加油啊! 希望你2020都可以脫離單身。


(活動期間,參加者會進行不同的熱身遊戲,其中一個緊張刺激又簡單的,就是「五秒定律」。)

上一篇: [名人愛情錄] 柳俊江將老婆放喺第一位

HKRD Speed Dating  專家 張惠萍 Anita 教路 By 張惠萍 Anita